Sterk in elektriciteitswerk

Algemene elektriciteitswerken

Hieronder verstaan we de correcte aansluiting van je woning of bedrijf op het elektriciteitsnet. Het plaatsen van de zekeringskast, het aanbrengen van leidingen, stopcontacten, aardingen,…  aangelegd volgens de plannen van de eigenaar.

Dit kan zowel voor nieuwbouw als voor renovatie en zowel voor particulieren als bedrijven. Naargelang de afspraak voert Elekon de opdracht geheel zelfstandig uit of voorziet Elekon ondersteuning bij zelfbouwpakketten. Natuurlijk blijft de werkruimte netjes achter na uitvoering van de werken.

Verlichting

Iedere kamer en iedere activiteit vraagt een aangepaste verlichting. Welke ruimtes hebben veel licht nodig, welke  sfeerverlichting? Kies je voor Led, Tl of Halogeen? Verlichting in de tuin of  bijgebouwen? Is er een timer nodig? Samen met de klant zoeken wij naar de beste oplossing.

Herstellingen

Bij defecten aan je elektriciteitsinstallatie kan je op Elekon rekenen. Hieronder vallen zowel gebreken aan de leidingen, de zekeringskast, stopcontacten,… als mankementen aan elektrische huishoudtoestellen. Je kan een defect zowel telefonisch als per SMS melden. Wij contacteren je zo vlug mogelijk om een afspraak te maken voor de herstelling.

Databekabeling

De aansluiting van netwerken voor uw televisie, vaste telefoon of computer kan je aan Elekon overlaten. Wij zorgen ervoor dat je op iedere gewenste plaats binnen of buiten je woning verbinding hebt met de gewenste media.

Parlofonie en videofonie

Weet je graag wie er voor de deur staat alvorens open te doen? Met de huidige generatie van parlofoons en videofoons heb je niet alleen klank maar ook beeld van de bezoeker. Zo vermijd je niet alleen overbodige verplaatsingen maar verhoog je tegelijkertijd de veiligheid. Onmisbaar in appartementsgebouwen en kantoren en nuttig in privéwoningen.

Diamantboringen

Met diamantboringen kunnen wij probleemloos nette gaten boren van 45 tot 145 mm diameter, zowel horizontaal als verticaal. Niet alleen minder rommel maar ook minder werkuren.

Automatisatie (poorten,…)

Niet alleen garagepoorten of hekken kunnen geautomatiseerd worden maar ook de verwarmingsinstallatie, de verlichting,…

Domotica

Vanop afstand je elektrische installaties regelen? Het kan, dankzij een aangepast programma regel je bv. de gewenste temperatuur of laat je de rolluiken neer.

Beveiliging

Naargelang je eisen (op het vlak van brand, inbraak,…) zoekt Elekon het geschikte systeem.

Hulp voor zelfbouwers (advies, plan, controle)

Steek je zelf graag de handen uit de mouwen? Zelf werken aan je bouw spaart je veel geld uit.
Maar hoe begin je eraan? Wat zijn de wettelijke bepalingen? Wat doe ik eerst of laatst? Waar vind ik de nodige materialen?

Zoveel vragen… Elekon helpt je graag op weg met advies, planning, controle… Ook voor de nodige materialen kan je er terecht.

Elekon: uw elektricien voor nieuwbouw en renovatieprojecten

Nog vragen? Misschien vind je al een antwoord op je vraag bij de ‘veel gestelde vragen’.